Sannyasin Pink Magic

Født 16. Mars 2012.

Rosa er mammas jente, hun. Hun ligger helst oppe ved hodeputen min, og det er en lykke såfremt hun ikke snorker for høyt! Hun er glad i andre hun kjenner, og de får et par bostonsuss, men det er det. Et par andre nøye utvalgte får mye mer. Rosa ble født naturlig i et kull på 4. Fra 1 minutt var hun svært levedyktig og sulten. Slik er det enda. Hun eter som en hest!

Hun er lynrask når hun løper etter rådyr. Det er like før hun klatrer i trær når hun jager fugl. Hun er vennlig og rolig med andre hunder, litt reservert og høflig heller, med de hun ikke kjenner.

Rosa liker å gå på utstilling. Et par dager før tror jeg hun skjønner hva som skjer... da klippes halsring og barter... kjøttboller lages og spenningen stiger. Da er hun ellevill.

Som 4 mnd gammel valp vant hun på stor utstilling BEST IN SHOW 2. Siden gikk det slag i slag. Første BEST IN SHOW over voksne hunder, av alle raser bare 10 mnd gammel. 17 mnd gammel ble hun kåret av Norsk Boston Terrier Klubb som BESTE NORSK OPPDRETTET BOSTON TERRIER 2013, BEST IN SHOW JUNIOR og BESTE TISPE IN SHOW!!!!

På spesialutstillingen i 2014 ble hun BEST IN SHOW og atter en gang kåret til BESTE NORSKOPPDRETTEDE BOSTON TERRIER!!

Det er og var utrolig gøy.

Så hun er helt motsatt fra sin mor Sookie som er svært bedagelig, like omgjengelig og vennlig mot alle, og må lokkes med på tur.

Rosa er kneleddundersøkt uten anmerkninger, fri for patella luxerasjon, øyelyst fri, DNA-testet HSF4, ikke bærer av genet som kan gi juvenil katarakt.

Rosa Ble Norsk Vinner 2017

og  avsluttet sin show karriere som NORSK VINNER 2020 + NORSK VETERAN VINNER 2020.

NKK Lillehammer Norsk Vinner show:
Utstilling NKK Norsk vinner:  Lillehammer  dommer /judge Christine Sonberg.
 
Hennes titler er som følger: NUCH NV-14-17, NV-20, NVV-20