Vi har valpekull ca annenhvert år.

Vi ønsker at du har tenkt nøye igjennom å få en hund.

1Meld gjerne din interesse så lenge i forveien du kan. Da vet jeg hva du ønsker deg bedre, og hva slags hund jeg kan tilby deg. Enten det er til utstilling, eller aktiviseringstrening som lydighet, agility, eller som en ny liten bestevenn og familiemedlem.

Det er lurt å ha god tid før du skaffer deg valp. Det er mange ting som bør forbredes. Stenge av for trapper for eksempel, ta bort giftige planter, velge sovested, kjøpe inn litt utstyr. Ikke minst forberede seg på å få ett nytt familiemedlem som har sine behov og trenger sitt.

Det viktigste er at du ønsker deg en hund, og har tid, omsorg og et godt hjem til den lille.

Valpene vokser opp i landlige omgivelser.  

De flytter fra valperommet og ned på kjøkkenet ved ca 4 ukers alder, og der omgåes de fritt med de andre voksne hundene, men har sitt eget avgrensede område hvor de sover og kan tumle rundt.

Valpene lærer mye av å kunne gå og leke blant de andre i flokken. De voksne hundene får komme tidlig inn for å hilse på de nyfødte på valperommet. Et par minutter første gang. Det er veldig verdifullt. Da slår de seg til ro.

Vi har besøk annenhver dag fra de er 4 uker, av barn, unge og eldre. Valpene får seg kjøretur, og kjøpesentertur en og en, og vi tar et nabobesøk med hver enkelt valp. De har også fått hilse på andre hunder.

Valper fra oss vil være godt sosialiserte, og trygge hunder. Tilbakemeldig fra valpekjøpere er at de har fått en liten ferdig valp ,som det er bare å fortsette med. Valpen vil lære seg enkle ting som innkalling med lyd, og valper født på våren lærer seg å gjøre fra seg ute. Ihvertfall innimellom!

Du vil få med deg en del utstyr fra oss. Du vil få råd, og all oppfølging du trenger så lenge du har behov for det. Det er en selvfølge.

Du vil få kontakt med andre som har hunder fra oss hvis du er interressert i det. Det kan være hyggelig, morsomt, trygt og lærerikt.

Vurderer du Boston Terrier valp, meld din interesse via mail. Da skriver du en utfyllende mail om deg/dere, som inneholder følgende:

Livssituasjon

Boligsituasjon

Familiemedlemmer

Hvorfor du ønsker Boston Terrier

Hvordan du vil tilrettelegge den første tiden

Hvor lenge valpen skal være alene hjemme

Tidligere erfaring

Referanse fra evt. tidligere oppdretter

Hvem som evt. skal passe valpen om du skal på ferie.